Tijdelijk gratis verzending vanaf 40,-

B2B

B2B

Momenteel verkopen wij onze producten voor het grootste gedeelte direct aan de consument via onze webshop. Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor u als retailer of eigenaar van een fysiek verkooppunt. 

Zijn de stad gerelateerde producten van Draag je stad misschien een mooie aanvulling op uw winkelassortiment? Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden. 

Afhankelijk van de vraag en het gewenste aantal items doen wij u graag een passend inkoopvoorstel. Hierbij is het natuurlijk altijd van belang dat de samenwerking voor zowel uw klant, u als verkoper en onszelf interessant is. 

Wij kunnen in zowel kleine als grote oplages leveren. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om de producten te personaliseren. Zo kan indien gewenst uw bedrijfslogo of een andere opdruk worden toegevoegd aan de items van Draag je stad. 

Over Draag je stad

Bij Draag je stad draait alles om de liefde & trots van de stad. Met de stadscollecties bieden wij mensen de mogelijkheid om met leuke kleding & accessoires te laten zien waar ze vandaan komen. Daarnaast worden de items vaak als cadeau gekocht voor medebewoners van de stad. 

Contact

 

Nieuwsgierig of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via draagjestad@gmail.com