Tijdelijk gratis verzending vanaf 40,-

5x Originele Utrechtse Cadeaus voor trotse inwoners - Draag je stad

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor iemand die trots is op Utrecht? Of wil je jezelf verwennen met een leuk aandenken aan de Domstad? Dan ben je bij Draagjestad.nl aan het juiste adres! In deze webshop vind je de leukste Utrechtse producten. Van T-shirts en hoodies tot mokken en babyrompers met unieke ontwerpen geïnspireerd door De Domstad. In dit artikel delen we de 5 leukste cadeau’s voor trotse inwoners van Utrecht. 

Geen geduld om het hele artikel te lezen en wil je direct weten wat de 5 leukste cadeau’s zijn voor trotse inwoners van Utrecht? Geen probleem! Hieronder vind je een opsomming van onze top 5. Hierna toch nieuwsgierig naar meer? Lees dan verder en ontdek waarom we deze 5 producten voor je hebben uitgekozen. 

De 5 leukste cadeau’s voor trotse inwoners van Utrecht:

  1. Utrecht skyline T-shirt: Dit T-shirt is bedrukt met een prachtige illustratie van de denkbeeldige skyline van Utrecht en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. 
  2. Utrecht Stadsmok: Een uniek cadeau voor koffie- of theeliefhebbers uit Utrecht. De mok is bedrukt met de meest iconische gebouwen van de Domstad. 
  3. Utrecht Skyline Pet. Een Utrechtse pet met een opdruk van de meest iconische gebouwen uit de stad. Onder andere De Domtoren en De Oude Gracht zijn terug te vinden op deze pet. 
  4. Utrechtse Hoodie: De Utrecht Hoodie is een perfect cadeau voor trotse inwoners maar ook een leuk aandenken aan bijvoorbeeld je studententijd in Utrecht.
  5. Utrecht Babyromper: Op zoek naar een kraamcadeau? De Utrecht Babyromper is het ideale kraamcadeau voor elke pasgeboren Utrechter.

Enthousiast geworden van deze typisch Utrechtse producten? Draag je stad heeft een volledige stadscollectie aan de mooie stad Utrecht gewijd. Je vindt al onze Utrechtse producten via www.draagjestad.nl/collections/draag-je-stad-utrecht

Utrecht skyline T-shirt

Laat zien waar je vandaan komt met dit Skyline shirt uit de Draag je stad - Utrecht collectie. Herken jij alle Utrechtse gebouwen in deze Skyline? De Domstad is een stad om trots op te zijn. En dat mag je best laten zien!

Deze (denkbeeldige) skyline van Utrecht op een T-shirt dient als een mooi aandenken aan de stad en bestaat uit de meest iconische gebouwen van Utrecht zoals: De Domtoren, De Rabotoren, De Inktpot, De Oudaen, De Oude Gracht, Het Stadskantoor en De Hoog Catharijne Koepels.

Het Utrecht Skyline T-shirt is te bestellen via: https://draagjestad.nl/collections/draag-je-stad-utrecht/products/utrecht-skyline-t-shirt

Utrecht Stadsmok

De Utrecht Stadsmok! Herken jij alle gebouwen in de denkbeeldige Utrecht Skyline? Deze mok is het ideale cadeau voor elke Utrechter. Maar natuurlijk ook gewoon super leuk voor in je eigen huis.

De Utrecht Stadsmok is te bestellen via: www.draagjestad.nl/collections/draag-je-stad-utrecht/products/utrecht-stadsmok

Utrecht Skyline Pet

Laat zien waar je vandaan komt met deze Skyline pet uit de Draag je stad - Utrecht collectie. Herken jij alle Utrechtse gebouwen in deze Skyline? De Domstad is een stad om trots op te zijn. En dat mag je best laten zien!

De Utrecht Skyline Pet is te bestellen via: https://draagjestad.nl/collections/draag-je-stad-utrecht/products/utrecht-skyline-pet

Utrechtse Hoodie

Laat zien waar je vandaan komt met deze Skyline hoodie uit de Draag je stad - Utrecht collectie. Herken jij alle Utrechtse gebouwen in deze Skyline? De Domstad is een stad om trots op te zijn. En dat mag je best laten zien!

De Utrecht Hoodie is te bestellen via: https://draagjestad.nl/collections/draag-je-stad-utrecht/products/utrecht-skyline-hoodie

Utrecht Babyromper

De Utrecht Skyline Babyromper is het leukste kraamcadeau voor elke pasgeboren Utrechter!

De Utrecht Babyromper is te bestellen via https://draagjestad.nl/collections/draag-je-stad-utrecht/products/utrecht-babyromper-kraamcadeau

 

Dit waren onze 5 leukste cadeau’s voor trotse inwoners van Utrecht. We hopen dat je hiermee inspiratie hebt opgedaan voor een origineel en persoonlijk cadeau voor jezelf of iemand anders. Of je nu in Utrecht woont, werkt, studeert of gewoon een fan bent van deze mooie stad, bij Draag Je Stad vind je altijd iets leuks om je liefde voor Utrecht te laten zien. Neem dus snel een kijkje op www.draagjestad.nl en bestel jouw favoriete stadmerchandise vandaag nog! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!