Tijdelijk gratis verzending vanaf €40!

Ambassadeur worden van Draag je stad

Over Draag je stad

Bij Draag je stad draait alles om de liefde voor jouw stad. Met de stadscollecties bieden wij mensen de mogelijkheid om met leuke kleding te laten zien waar ze vandaan komen. Je mag namelijk best trots zijn op de stad die jou heeft gemaakt tot wie je bent.

Stadsambassadeurs

De stadsambassadeurs van Draag je stad zijn enthousiaste inwoners die het leuk vinden om de stadscollecties op een leuke manier onder de aandacht te brengen en ondertussen wat extra’s bij te verdienen. Dit doen ze voornamelijk via social media zoals Facebook en Instagram.

What’s in it for you?

  • Stadsambassadeurs krijgen een persoonlijke (affiliate) partnerlink naar de website. Deze kunnen zij delen met hun vrienden/volgers.
  • De stadsambassadeurs ontvangen 10% commissie over alle aankopen die via hun partnerlink worden gedaan.
  • Stadsambassadeurs krijgen 20% korting op alle items voor eigen gebruik.
  • En het is natuurlijk gewoon hartstikke tof om jouw stad te promoten!

 

Ambassadeur worden van jouw stad?

Enthousiast geworden? Meld je dan via onderstaande link aan als partner. Wij gaan je aanvraag bekijken en mocht je aan de voorwaarden voldoen ontvang je per mail jouw persoonlijke partnerlink en inloggegevens om je commissies bij te houden. Aanmelden kan geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen. Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

 

Aanmelden: https://draagjestad.nl/pages/register-affiliate-account

 

Met vriendelijke groet,

Draag je stad

Stadsambassadeurs programma