Gratis verzending vanaf €50

Stadsambassadeurs programma

Over Draag je stad

Bij Draag je stad draait alles om de liefde voor jouw stad. Met de stadscollecties bieden wij mensen de mogelijkheid om te laten zien waar ze vandaan komen. Je mag namelijk best trots zijn op de stad die jou heeft gemaakt tot wie je bent. Tegelijkertijd draag je door het dragen van de Draag je stad kleding ook een klein financieel steentje bij aan mooie projecten en goede doelen uit de deelnemende steden. 10% van de winst uit de kledingverkoop gaat namelijk naar deze mooie projecten en goede doelen.

Stadsambassadeurs

De stadsambassadeurs van Draag je stad bestaan uit een team van enthousiaste inwoners die het leuk vinden om de stadscollecties op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Dit doen ze voornamelijk via social media zoals Facebook en Instagram.

What’s in it for you?

  • Stadsambassadeurs krijgen 20% korting op alle items uit de collectie van zijn of haar stad.
  • Stadsambassadeurs krijgen een persoonlijke kortingscode waarmee hun vrienden/volgers korting krijgen op de Draag je stad producten. Bijvoorbeeld kortingscode: “LAURA5” voor 5% korting.
  • Stadsambassadeurs verdienen een commissie van 5% op alle producten die via hun persoonlijke kortingscode worden aangeschaft.
  • En het is natuurlijk gewoon hartstikke tof om jouw stad te promoten!

 

Ambassadeur worden van jouw stad?

Enthousiast geworden? Stuur een E-mail naar draagjestad@gmail.com met daarin je naam, leeftijd, stad en een linkje naar je facebook en/of instagram profiel. Wij gaan je aanvraag bekijken en mocht je aan de voorwaarden voldoen nemen wij contact met je op om je van jouw persoonlijke kortingscodes te voorzien.

 

Met vriendelijke groet,

Draag je stad
Ambassadeurs programma